Пиротехника

 

Велико Търново
гр. Велико Търново, ул. Александър Батенберг 4 (над Спортна Зала)

 

Габрово
гр. Габрово, ул. Орловска 111 (пред Спортна Зала "Орловец")

 

Павликени

гр. Павликени, ул. Стефан Караджа 16 (паркинг на магазин Абсолют ПЛЮС)

 

Навлизаме в последния месец за годината – Декември.

Това е месец за много празници и пиршества – Коледа и Нова Година най-големите от тях. Ние в Профикс ЕООД вече се подготвяме да бъдем част от Вашите най-светли празници! Как? Предоставяйки част от блясъка в тях, разбира се! 

Можете да заповядате в някой от нашите търговски обекти:

- Гр. Велико Търново, ул. Княз Александър Батенберг 4, над Спортна Зала

- Гр. Габрово, ул. Орловска 111, до Спортна Зала „Орловец”

- Гр. Павликени, ул. Стефан Караджа 16, паркинг на магазин „Абсолют Плюс”

и да разгледате новите ни предложения за 2018г. Пиратки с колкото искате гръмове, ракети до Луната и обратно, Magnum, пиробатерии за всякакви поводи и бюджети, „картечници”, „гранати”, „триъгълници”, бенгалски огньове, свещи за торти, димки и още и още! 

Предлагаме пълен асортимент от взривни пиротехнически изделия – светещи, гърмящи, пръщящи, свирещи, летящи, пеещи! Не се притеснявайте – във всеки магазин ще Ви посрещне сертифициран и обучен продавач-консултант, готов да Ви обърне внимание и да Ви помогне с избора.

 

Научете повече тук!

 

 

 

Ние сме официален дистрибутор на Енигма ЕООД от 2013г. насам. Предлагаме голямо разнообразие от фойерверки – римски свещи, ракети, пиробатерии, пиратки, бенгалски огън, конфети, димки, вулкани и още! Освен, че можете да закупите пиротехника за редица поводи, можете да разчитате на нас и за експлоатацията й, защото имаме сертифицирани пиротехници, които могат да извършат пускането на ефектите. Вашата единствена задача е да се отдадете на празника, наслаждавайки се на шоуто.


При нас можете да намерите голямо разнообразие от ефекти, цветове и комбинации за всеки повод и всяко настроение:


•    Сватби
•    Рождени дни
•    Тържества
•    Медийни представления и фирмени партита
•    Шоута на живо
•    Сценични реквизити
•    Новогодишни партита

 

   


Предлагаме пиротехнически ефекти с богат асортимент от цветове и емоции за Вашият специален повод или важно представление. 

Ние ще Ви помогнем в избора на най-подходящите аудио-визуални ефекти за Вашият вкус и разбира се, ще Ви консултираме за най-безопасните начини да се насладите на шоуто, ако желаете да се погрижите сами за изпълнението му. Доверете ни се и ни дайте възможност да Ви развълнуваме и усмихнем!

 

Можете да видите някои наши шоута и в нашата Фейсбук страница!

 

  

 

 

Свържете се с нас

Позвънете на