Градински аксесоари

 

Воден пистолет Claber
Воден пистолет Claber - част от селекция градински аксесоари

 

В сърцевината на "Профикс" ЕООД са прости ценности, характерни за идентичността ни: държим на качествените и издръжливи продукти; не щадим средства или време, когато изпълняваме проектите си; винаги приоритизираме персонализиран и холистичен подход към работата, продуктите и услугите, които предлагаме. С внимание към детайлите, сме подбрали всеки един артикул за градината, който можете да закупите от нас.

Отново залагаме на италианско качество в лицето на Claber - първият италиански производител в сектора, който е придобил сертификат UNI EN ISO 9001. Създадена през 1969, това е световно реномирана компания и е още един лидерите в бранша, които имаме удоволствието да предложим на българския пазар. Можете да откриете всичко, което производителят предлага: над 15 разновидности бързи връзки, регулируеми пистолети, разпръсквачи и още много интелигентни и устойчиви предложения за Вашата градина. По думите на производителя: "тотално качество" - това е може би най-простият и кратък начин да опишеш своите продукти.

 За работатата по оформяне и поддръжка на тревата, израслата туя или избуелият лигуструм, можем да Ви предложим висококачествени брадви, лозарски ножици и резервни части за тях, триони, грáпи, лопати и още. И тук сме подбрали реномирани и световно-признати марки като Felco, Bahco, Berger и Hozelock, като по този начин можем да предложим ценово разнообразие без да правим компромиси с качеството.

Безплатен съвет: не забравяйте да питате дали избраният от Вас инструмент има резервни части. Това е единственият начин да знаете, че не си купувате инструмент за еднократна употреба. Пестите време, пари и опазвате околоната среда по-чиста.

 

 

Разпръсквач тип пита   Осцилиращ разпръсквач Claber

   

Свържете се с нас

Позвънете на