Автоматизирани поливни системи

 

АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

Изграждането на поливна система идва с редица предимства: поливането е равномерно и контролирано, което гарантира оптимална ефикасност и висока степен на икономичност; улеснява процеса на напояване – край на оплетените и разхвърляни маркучи; възможност за поддръжка и разширяване. 


Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането - печелите време, защото поливането вече не е Ваш ангажимент и имате абсолютен контрол над цялостното поведение на системата Ви. В летните горещини е най-добре да се полива в тъмната част на денонощието, така че системата Ви може да работи буквално, докато Вие спите, а ако сте далеч или на почивка – предлагаме и възможност за дистанционно управление на всеки един елемент от системата Ви.

 

Автоматизирани поливни системи
Автоматизирани поливни системи

 

Какво представлява автоматизираната поливна система?
За какво можете да я използвате Вие?

Основната разлика тук не е във фитингите или тръбите, което означава, че можете да автоматизирате и вече съществуваща система за напояване. В изграждането на всеки един проект, който сме поели ние използваме качествени и съвместими материали и специализирани продукти. По този начин, можете да бъдете спокойни, че бъдещето на Вашата система е в добри ръце. Независимо дали става дума за подмяна, разширяване, промяна или автоматизиране – благодарение на нашите верни партньори, ние винаги можем да гарантираме, че всяка бъдеща намеса по поливната Ви система ще бъде успешна.


В най-простият си вид, автоматизирането на една система се извършва посредством добавянето на електромагнитни клапани и програматори за тях. Програматорите ни дават пълен контрол над поведението на системата, а електромагнитните клапани – изпълнението му. Но, това може да бъде само началото. Предимствата на автоматизираната система се дължат на електронното й управление – това означава, че вече можете да добавите и различни видове датчици, сензори за дъжд, дистанционно управление (Wi-Fi модул, който работи с приложение от телефона Ви) и др. Всяко едно допълнение към автоматизираната поливна система улеснява работата Ви с нея и ограничава нуждата от предприемане на действия от Ваша страна. Сензорите за дъжд спомагат за максимално интелигентно използване на водата и по този начин сметката Ви за вода е напълно оптимизирана, а Wi-Fi модулът Ви дава пълен отдалечен контрол над системата за максимално улеснение. Автоматизирането на поливната система превръща една времеемка и понякога досадна задача в детска играчка!


Независимо какъв терен имате нужда да бъде напоен – тревна площ или дървесно-храстови масиви, ние имаме решението за Вас! 
Автоматизираните поливни системи са едно интелигентно, модерно и икономично решение за поливане на зелени площи и ние сме тук, за да Ви предложим коректно и качествено изпълнение с гаранция за успех!

Безплатен съвет: винаги групирайте разпръсквачите по вид и ги разделяйте спрямо осветеността на полето. По-слънчевите части на полето Ви трябва да бъдат поливани независимо от сенчестите.

 

 

Свържете се с нас

Позвънете на