Спортен Център "Хемус"

Тип обект:
Спортен Център

Спортен Център „Хемус Спорт” разполагат с модерна база от 6 тенис корта, игрища за падел и скуош. Центърът разполага също така с 3 мултифункционални зали за спортни танци, тенис на маса, класическа йога и флай йога, фитнес, магазин и ресторант. Два от тенис кортовете се отопляват и покриват с балон през зимата, което ги прави единствените подходящи за тренировки през зимата в целия Великотърновски регион. Вижте още информация за тях и на Фейсбук страницата им.

Професионални тренировки с лицензирани и квалифицирани треньори в различни спортове, провеждане на турнири и модерно оборудване правят „Хемус Спорт” перфектното място за развитие на спортни умения и бъдещи успехи!

 

За нас в Профикс ЕООД беше чест и удоволствие да изпълним поливните системи за настилките по тенис кортовете и зелените площи на спортния център и бихме искали да се възползваме от възможността да им благодарим за референцията и за признателността! Можете да разгледате и другите ни референции тук.

Използваните специализирани продукти отговарят на всички изисквания за качество и надеждност, и допълват модерната база в целия Спортен Център. Поради спецификата на зелените площи, сме използвали подземно капково напояване, а за всички останали части са използвани допълнително подсилени варианти на различните модели специализиран продукт.

 

Локация:
гр. Велико Търново

 

Специализиран продукт:

  • Дефлекторни разпръсквачи, модел 1804 - RainBird 
  • Роторни разпръсквачи, модели 3504 и 5004 – RainBird
  • Модуларен програматор ESP-МЕ, 12 станции - RainBird
  • Клапани, модел PGA 100 за частите с тревна смеска - RainBird
  • Над 300м XFS Subsurface Dripline (подземно капково напояване) - RainBird
  • Импактни разпръсквачи за шамот - Perrot-Regnerbau
  • Клапани, модел PGA 200 за спортните терени с шамот - RainBird

 

Тип настилка:
Около 4 дка шамот и около още 1 дка тревна смеска.

Спортен Център Хемус - поливна система

Спортен Център Хемус - поливна система   Спортен Център Хемус - поливна система

   

 

Свържете се с нас

Позвънете на