Партньори

 • RB Green
  RB Green

  Благодарение на RB Green имаме възможността да предложим на българския пазар най-качественият продукт в бранша – RainBird. RB Green винаги са водели пазара към едно по-светло бъдеще и за нас е чест да сме партньори.


 • RainBird
  RainBird

  Световен лидер в бранша с над осем десетилетия опит в напоителните системи и над 450 патентовани продукта. RainBird са притежатели на патента за първия в света хоризонтален импактен разпръсквач (патент: U.S. Patent #1,997,901), който променя агро-културата завинаги и я превръща в огромната индустрия, която познаваме днес. Освен иновациите и професионализма си, RainBird залагат и устойчивостта на своя бизнес. Като техни партньори, ние също сме се включи в тяхната ценностна система за Интелигентно оползотворяване на водата – запазената им марка за професионално управление на водните ресурси.


 • Irritec
  Irritec

  В над 40-те години от началото на тази компания, Irritec са се развивали в една посока – разработване на иновативни решения в индустрията си и опазване на екологични и етични норми, водени от най-високия еталон за качество и прозрачност. В партньорство с Би Ел Агро, Ви предлагаме едни от най-качествените италиански фитинги на Българския пазар. Всички части са произведени от първична пластмаса, което означава, че материала за тях е специално произведен с цел да се изработят фитинги за напоителни системи. Това гарантира максимална издръжливост и устойчивост във времето.


 • Oleo-Mac
  Oleo-Mac

  В партньорство с българският представител на Oleo-MacМина ЕООД - предлагаме техните високо-качествени продукти, разработвани и усъвършенствани от повече от четвърт век. С 22 продуктови семейства и над 250 модела гарантираме, че можем да Ви предложим всеки един професионален инструмент, от който имате нужда.


 • Pedrollo
  Pedrollo

  Pedrollo - изключително уважаван и престижен италиански производител, с който – благодарение на един от коректните ни партньори, Вираж Трейд – имаме удоволствието да работим. В Pedrollo имат прости цели: бъдете най-добрите, предлагайте качество и винаги уважавайте хората. Заедно с Вираж Трейд, се стараем да предадем тази ценностна система и на българският пазар.


 • Enigma
  Enigma

  Нашият изключителен партньор, с който работим, за да внесем онази специална искра за Вашият специален повод. С над четвърт век опит в своя бранш, Enigma са се превърнали в синоним на качество и сигурност за успех. От 1993г. насам този бизнес се е развивал експлозивно – от изграждане на собствени търговски обекти и складови пространства в страната, през създаване на собствено производство в Китай до износ на стоки в много страни на Балканите и в Европа, Enigma са доказали, че са надеждни партньори и за нас е чест да работим с тях.


 • Felco
  Felco

  FELCO e швейцарски производител - лидер впроизводството на режещи инструменти, предназначени в сферите на лозарството, овощарството, парко устройството и лесовъдните дейности. Вижте повече в официалния им сайт!


 • Claber - аксесоари за градината
  Claber - аксесоари за градината

  Високо качество, първична и UV-стабилизирана пластмаса и поддръжа от десетилетия. Claber е най-сигурният избор на всеки градинар, който си търси бързи връзки, градински маркучи на добра цена, пистолети и други аксесоари. Вижте още за тях тук.


 • MTD България - добрата дистрибуторска практика
  MTD България - добрата дистрибуторска практика

  С широката си продуктова гама предлагана на Европейския пазар и включваща трите търговски марки MTD, WOLF GARTEN, CUB CADET и Arnold, фирмата удовлетворява нуждите на всички потребители - от хоби фермери до професионалисти. Можете да разчитате на широк набор от инструменти и машини - ножици за трева, косачки, трактори, градински аксесоари, системи за поливане и още. Вижте пълното им портфолио тук.


 • Ambrogio
  Ambrogio

  Иновация, креативност, експертност, ноу-хау, страст, ентусиазъм, етика и социална отговорност са централните ценности зад Zucchetti Centro Sistemi SpA - фирмата, стояща зад роботите Ambrogio. Създадена през 1985 от Fabrizio Bernini, който в момента е акционер и президент на компанията. Основните допирни точки между профикс и Ambrogio България са техните роботи за косене.


 • Павирани
  Павирани

  Павирани ЕООД е на пазара от 1998 г. и опитът им в сферата на строителните материали намира пресечна точка с нашите дейности в света на омекотяването на варовита вода и всички видове омекотители за вода. Системите, на които разчитаме на Павирани са с доказан произход, перфектно съотношение откъм цена и качество, и са с висока продуктивност. Омекотителната инсталация за вода, която Профикс ЕООД предлага благодарение на Павирани представлява система от механичен филтър и колона, съдържащата йонообменна смола. Тази формула се е доказала през годините като успешен начин за омекотяване на твърда/варовита вода.

Свържете се с нас

Позвънете на