Тримери и храсторези

 

Прецизност, сигурност и свобода на движение - перфектната рецепта за перфектните инструменти. Технология и комфорт - това е запазената марка на Oleo-Mac и причината все повече оператори да търсят и обичат този бранд. Леки, мощни и лесни за употреба, тези машини са създадени с една цел - да работят безотказно и прецизно. Специални устройства като Primer и EasyOn осигуряват лесното стартиране на двигателя дори в студено време. А тук, можете да разгледате и мултифункционалните им инструменти - смяната на приставки не изисква инструменти, така че можете да използвате един интрумент за няколко различни задачи в рамките на една работна сесия.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Храсторез и моторна косачка   Тример и Храсторез Oleo Mac и градински трактор за косене
 

1. Тримери (електро-моторни храсторези)

Подходящи за домашни нужди. С мощност между 600 – 1000W и тегло до 4.5kg за най-мощният модел, тези машини са отлично балансирани и предлагат качеството и надеждната майсторска работа на Oleo-Mac.

 

2. Храсторези с бензинови двигатели за домашна употреба

Леки коси с бензинови двигатели – подходящи за дворове, градини и други малки зелени пространства. Дори в този клас – за домашна употреба – Oleo-Mac са запазили своята ключова идентичност и са създали леки и надеждни машини, окомплектовани с метален диск за косене и самар. Технологичните предимства на машината се крият зад селектираните материали и съотношението цена/качество/мощност. 

 

3. Храсторези с бензинови двигатели за интензивна употреба

Това са храсторези, създадени от Oleo-Mac с една цел – максимална ефективност. Отстъпват на професионалния клас само по мощност, като това ги невероятно ефикасни и икономични. Подготвени са за дълги работни сесии и благодарение на безкомпромисното си изпълнение и охлаждане, издържат и най-интензивните натоварвания. С мощност между 1.8-2.1 к.с. (1.3 - 1.6 kW) и работен обем на двигателя до 40.2см³ тези машини доминират в своя ценови сегмент. В комплекта са включени кордова глава, метален диск за косене и самар.

 

4. Храсторези с бензинови двигатели за професионална употреба

 Перфектно балансираната моторна коса, специално създадена за разчистване на гъсти храсти и висока растителност. В този клас можете да намерите ергономични и лесни за експлоатация, мощни и изключително издръжливи машини – това е Вашето безкомпромисно решение, ако сте професионален оператор или имате специфични високи изисквания към инструмента си. С мощност 2.5-2.8 к.с. (1.9 – 2.1 kW) и работен обем на двигателя до 52.5см³ е лесно да гарантираме, че работата ще бъде свършена успешно. В комплекта са включени кордова глава, метален диск за косене и самар.

 

При нас можете да намерите и всички нужни консумативи и аксесоари: дискове за косене, кордови глави и корди за косене, предпазители, самари, защитни дрехи и аксесоари и приставки за кастрене. Можем да задоволим търсенето на всеки един оператор – заповядайте!

 

Свържете се с нас

Позвънете на