Роботи за косене Ambrogio

 

 

 

Робота за косене, познат още като "косачка-робот" или "градински робот за косене" е най-новото допълнение в нашият арсенал, с който целим да Ви спестим време и усилия в грижата за градината Ви. Разбира се това не трябва да става за сметка на нейната визия. Всъщност редовното и прецизно косене са една от най-важните основни стъпки при грижата за градината Ви. Автоматизираното поливане Ви спестява време и осигурява максимална ефикасност в разхода на вода, но всяко растение, което бива поливано правилно, расте бързо.

Същото важи и за тревните Ви площи. В нашият блог вече сме говорили колко лесен и прост може да бъде процеса по грижа за градината - от сеене, през поливане и торене и така до косене. Основните допирни точки между Профикс и Ambrogio България са техните роботи за косене. Произведени в Италия, тези роботи често заемат челното място в своите респективни категории. Основните продуктови групи са изброени по-долу.

Кликнете на желаната от Вас категория и ще видите повече информация за нея.

Green line - от 200 до 800 кв.м.

Забравете за досадното изхвърляне на окосената трева и преоткрийте красотата на градината си.

Серията Green line e проектирана да ви позволи да се насладите на всички предимства, предлагани от простотата и технологиите на Амброджио.Четирите модела, всички с безчетков и мотори, осигуряват отлично косене и подхранв ане на тревата, като резултата е по-зелена, тучна и здрав а трева по напълно екологичен начин. Моделите са компактни и леки, преодоляв ат големи наклони и поддържат до 4 разли чни зони.

 • ПРОСТ И ЕКОЛОГИЧЕН
  Той е тих и екологичен, с лесно и интуитивно управление.
 • МАЛЪК И БЕЗОПАСЕН
  Проектирани за малки и средни градини, движат се пъргав о и напълно безопасно.
 • БЛУТУТ И ПРИЛОЖЕНИЕ
  Всички модели GRREN line могат да бъдат управляв ани и актуализирани през Приложението Амброджио.
 • ПРИЯТЕЛ НА ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ (AMICO)
  Амброджио е приятел на животните и ув ажава пространството им. 

Pro line "i" - от 3 200 до 20 000 кв. м.

Амброджио Pro line "i" е наистина смарт продукт - хипер свързан към Облака с интернет на нещата.

 • ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ДЪННА ПЛАТКА
  Процесорите са по-бързи и могат да процедират повече данни с по-бързо темпо и по-малка консумация на електроенергия.
 • ТЪЧ ДИСПЛЕЙ
  Интерактивният и интуитивен тъч дисплей позволява взаимодействие с графичния интерфейс на операционната система с просто натискане с пръста върху екрана без нуждата от ползване на физически ключове.
 • БЛУТУТ И GSM
  Комуникационната технология, която позволява обновяване на софтуера и управление на робота в близост.
 • ZCS CONNECT
  Connect and interact with the robot any time and anywhere (with your own smartphone or tablet).
 • SMART ASSISTANT
  Моделите със ЗЧС Кънект могат да взаимодействат с потребителя благодарение на новата функция СМАРТ АСИСТЕНТ (съвместимa със Siri, Google Home и Alexa).

 

NEXT line - от 700 до 7 000 кв. м.

Революционната моделна линия NEXT Line се зароди в ерата на дигиталните технологии, в ерата на Интернет на Нещата, Облака и връзката, но също и при персонализирането и гъвкавостта на смарт продуктите. Тази линия на роботите косачки от ЗЧС бяха проектирани да изпреварят бъдещите нужди на Z-поколението (след 2000г) в косенето на тревата, автономността му и контролираното му управление.

 • ХИПЕРТЕХНОЛОГИЧНИ И СВЪРЗАНИ
  Новите смарт технологии на борда правят робота спосбен да се самообучава на характеристиките на района на косене, работейки без необходимост от ограничителен кабел. Хипер свързани модели в Облак през IoT, управлявани дистанционно през приложението и съвместими с гласов асистент.
 • НАДЕЖДНОСТ И ГАРАНЦИЯ
  Висококачествени материали. Висока производителност и издържливост, гарантирани от 6 годишна гаранция*. *за моделната гама 4.0 и 4.36.
 • МОДУЛЕН И ПРОМЕНЯЕМ
  Моделите 4.0 и 4.36 могат да бъдат трансформирани в много различни роботи косачки: модулни, артикулирани, адаптивни към различни градини. Идеални за средно големи градини, те могат да бъдат адаптирани към по-малки или по-големи пространства, използвайки подходящия захранващ модул.
 • ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕНИ КЪМ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ (АМИКО)
  Амброджио е приятел на всички животни и уважава тяхното пространство.
 • ZDEFENCE*
  Смарт§Грийн система против комари. *Съвместима с моделната гама 4.0 и 4.36.
 • +INFINITYSYSTEM*
  Иновативна навигационна система, позволяваща на няколко робота да работят едновременно на една и съща площ по интелигентен и интегриран маниер. *на разположение за определени модели.

Можете да разгледате пълен списък с всички модели в българският сайт на компанията ето тук. Изборът на модел робот за косене може да бъде сравнително лесен процес - особено, ако имате достъп до подходящата информация. Надяваме се описанията към всяка категория да са Ви били полезни, но не се колебайте да се свържете с нас за консултация - професионалните съвети са безценни. А, ако все още имате някакви съмнения относно това дали роботът за косене е правилното решение за Вас, можете да видите и този лесен за използване калкулатор за годишно спестяване. 

Свържете се с нас

Позвънете на