Моторни триони

 

Поваляне, кастрене и почистване на клони и рязане - моторните триони на Oleo-Mac могат да задоволят всички нужди на всеки един оператор. Независимо дали става дума за работа у дома, на двора или в гората, можете да намерите правилният инструмент за Вашите нужди. Въпреки различните работни възможности, всички машини споделят ключовите характеристики, които можете да очаквате от Oleo-Mac: високо-качествени производствени материали, лесна експлоатация и поддръжка и надеждна висока производителност.

Моторен трион резачка     Моторен трион резачка Oleo Mac

Oleo-Mac са разделили своите моторни триони в три основни категории:

 

 

1.     За домашна употреба 

В тази подгрупа са събрани достатъчно мощни и надеждни машини, за да отговорят на нуждите на всеки един дом, градина или малко стопанство. Икономични и качествени, тези инструменти са с мощност между 2.0-2.5 к.с. (1.5 – 1.8 kW) и работен обем на двигателя до 39сm³, което гарантира, че оператора винаги ще има нужната мощност, за да приключи успешно работата си. 

  

2.     За интензивна употреба

 Леки и мощни. Тези инструменти са подходящи за работа в почти всякакви условия – можете да завършите проект на полето или в гората. Споделят мощност между 2.9-3.4к.с. (2.1 – 2.5 kW) и работен обем на двигателя до 51,7сm³. Машините от тази категория и тези за професионална употреба са специално създадени да се адаптират към естеството на работната сесия и по този начин всеки един оператор може да намери най-добрата машина за своите нужди и стил на работа в лицето на моторните триони от Oleo-Mac.

 

3.    За професионална употреба

Мощни машини, създадени за продължителни тежки работни сесии в гората. Специално разработените технологични предимства на тези машини са гаранция за надеждност и дълъг живот при всякакви видове работно натоварване. С мощност между 4.1-5.4 к.с. (3.1 – 4.0 kW) и работен обем на двигателя до 70.8сm³, тези машини ще изненадат приятно всеки един оператор с представянето си. Адаптивни и комфортни - в тази категория всеки професионалист ще намери своята перфектна машина.

 

При нас можете да намерите и всички необходими аксесоари, консумативи и резервни части. Гарантираме 100% произход и съвместимост по предписанията на производителя.

 

Моторен трион резачка Oleo Mac с компактни размери     Моторен трион резачка Oleo Mac и консумативи  

 

Свържете се с нас

Позвънете на