Косачки

 

 Oleo-Mac предлагат набор от решения за всички видове зелени площи. Портфолиото им от косачки е разнообразено от специално обособени групи от машини и технологии, използвани за реализирането им. Поради философията на дизайна си, косачките без самоход са предвидени за по-малки площи или такива с ограничени размери и предлагат максимално лесна експлоатация и мобилност. В контраст с тях, машините снабдени със самоход са по-подходящи за поддръжка на градини и паркове с по-големи размери. Цялата серия от косачки на Oleo-Mac се отличава с характерното им технологично превъзходство и надеждност, но също така е допълнително разнообразена от възможности за нагласяне височината на косене, типа двигател и трансмисия. Това прави тези машини толкова практичен и сигурен избор - има машина за всеки един терен, като косачките на Oleo-Mac демонстрират особено добре технологичните си предимства при неравни терени, благодарение на подсилената си конструкция, алуминиеви колела и стоманена трансмисия. 

 

Високопроходима бензиномоторна Косачка G 53 TBX AllRoad EXA 4 

Както и досега, Oleo-Mac са разделили своите косачки в три основни категории, спрямо предназначението си:

 

1. За малки площи

Електрически косачки с мощност между 1100-1600W или бензинови с обем на двигателя до 140cm³, тези машини са пригодени за малки полета, частни градини и други зелени площи с размери до 550-1000m². Тези машини са без самоход и са добре пригодени да приоритизират маневреност и лесно управление.

 

2. За средни площи

Бензинови косачки с работен обем на двигателя 140-163cm³. Тук имаме редица промени в дизайна и функционалността, което сегментира тези машини да бъдат подходящи за по-продължителна работа. Разполагат със самоход, чиято скорост е до 3.6км/ч. и са лесни за управление. Разполагат с мулчиращи ножове, които надробяват окосената трева за пестене на място в коша за нея и по този начин се удължава продължителността на всяка една сесия преди да се наложи изпразване на коша. С редица технологични предимства, тези машини са подходящи за тревни площи с размери 1000-1800m² и предлагат ширина на косене до 46cm.

 

3. За големи площи

Машините от тази категория развиват вече добре балансираната формула от предния клас. Всички подвижни елементи са допълнително подсилени, има индикатор за пълен кош, колелата и кошовете са по-големи, а корпусите са неръждаеми. По-голяма ширина на косене – до 51cm, удвоен обем на коша – до 80л. и по-мощни двигатели. Това са част от предимствата на този клас, които правят машините подходящи за косене на площи над 2400m². предлагайки същевременно максимален комфорт, маневреност и издръжливост.

 

 

Свържете се с нас

Позвънете на