Други машини

 

Oleo-Mac разполагат с над 250 модела машини, разпределени в 22 семейства продукти. Можете да използвате тази страница като основен индекс за всички останали семейства, които не са в главната страница. Българският вносител на марката - Мина ЕООД - е наш доверен партньор и заедно с тях предлагаме една невероятна марка, която събира в себе си изключително висок индекс на съотношение цена/качество. Вижте повече в следващите редове.

Снегорин ARTIK 70 ELD   Градински трактор за косене Oleo Mac

 

 • Ножици за жив плет - с модели за  домашна и професионална употреба, Oleo-Mac предлагат модели, познати с ниски нива на шум и вибрации и висока надеждност. Можете да намерите пълна подкрепа при нужда от резервни части, консумативи и аксесоари.

 • Въздушни метли/листосмукачки - разделени в две категории: ръчни и гръбни, тези инструменти са с висока технологичност. Разработени за по-ниски нива от нормалното за този клас, това са Вашите най-добри избори, ако искате да комбинирате комфорта с високата производителност. Тук можете да намерите всички аксесоари, от които имате нужда.

 • Мулчерни косачки - идеални за тежки натоварвания и използване за почистване на крайпътни банкети, стръмни склонове, гъсто обрасли зони, храсталаци и още. Покриват всички основни изисквания - висока устойчивост, комфорт за оператора и голяма мощност. В същото време, намираме и характерните за Oleo-Mac производствени черти и технологични предимства: подсилени скоростна кутия и корпус и използване само на високо-качествени материали.

 • Градински трактори - модели със странично изхвърлянезадно изхвърляне за малки и средни площипрофесионални модели за големи площи и професионални трактори за всякакви терени. Цялата гама се характеризира с невероятна здравина и подсилена конструкция, а специално за професионалните модели са избрани едни от най-мощните двигатели и трансмисия. За максимална маневреност, градинските трактори за всякакви терени са снабдени с модификация за задвижване на четирите колела - 4х4.

 • Водни помпи - гама от водни помпи, подходящи за напояване, строителство и отводителни дейности. Това е гама от бензинови помпи, което им дава пълна мобилност и благодарение на големите си резервоари - възможност за операция дори при продължителни цикли на работа.

 • Аератори - това са мощни машини, разработени чрез използването на интелигентни технологични решения. Подходящи са за както за любители, така и за професионални градинари и озеленители или за по-взискателни оператори. Аерирането на почвата се препоръчва два пъти годишно с цел снабдяване с повече кислород и даване на възможност за по-лесното проникване на хранителни вещества до корените на тревата.

 • Гръбни пръскачки - по подразбиране, това са машини, предназначени за продължителна работа, което изисква висока надеждност и издръжливост на фините компоненти. Това често става за сметка на комфорта или на лесната експлоатация. Гръбните пръскачки на Oleo-Mac са създадени да предлагат екстремна ефективност и максимален комфорт при дълги и непрекъснати цикли на работа. С лесна поддръжка и детайлна настройка на възможностите си, тези пръскачки са идеални за третиране и отстраняване на вредители и насекоми от малки плантации и разсадници. Пръскачките могат да бъдат използвани, както за течни, така и за прахообразни препарати. 

 • Водоструйки - моделите са подходящи за всички нужди на домашния потребител: почистване на площи около дома и в градината, за колата и други.

 • Бензинови свредели - най-висока механична якост, подходящи за правене на дупки за лозя и други растения; Oleo-Mac предлагат и модел за двама оператори.

 • Снегорини - това са вашите най-надеждни помощници през зимата. Снегорините са снабдени със специални двигатели, пригодени за стартиране и работа при ниски температури. С редица технологични предимства и специално разработени технологии за екстремни зимни условия, тези машини са до Вас и в най-тежките зимни дни.

 • Мултифункционални машини (комби система) - нов комбиниран инструмент, целящ да отговори на нуждите Ви за поддръжка на: частни градини, зелени площи около етежна собственост и междублокови пространства, жилищни комплекси и курорти. Снабдена с компактен и лек двигател, тази машина може да отговори на редица изисквания и да реши редица проблеми. Можете да закупите всяка част и по отделно - по този начин, инструмента се променя заедно с Вас и Вашите нужди. Опростената поддръжка гарантира по-лесната експлоатация и прави този инструмент достъпен за повече потребители и професионални оператори.

 

 

   

   Градински трактор за косене Oleo Mac и водоструйка   Бензинова гръбна пръскачка

Водоструйка и бензинова моторна косачка 

 Водоструйка Oleo Mac и градински трактор за косене

Свържете се с нас

Позвънете на